Mezinárodní informační servis Merceds Benz Trucks

Všechny novinky týkající se nákladních vozidel Mercedes-Benz z první ruky? Jednoduše e-mailem přímo k tobě? Stačí jediné kliknutí:

Zaregistruj se nyní k bezplatnému odběru newsletteru RoadStars a získej aktuální informace o exkluzivních akcích a reportážích o vozech Actros, Arocs atd..

Čekají na tebe zprávy, fotografie a videa o všem, co tě opravdu zajímá: o pracovním životě za volantem – ze všech koutů světa!

Již nikdy nezmeškej možnost přihlásit se na jednu z úžasných akcí RoadStars! Exkluzivně pro řidiče nákladních vozidel nabízí RoadStars unikátní akce, na které nikdy nezapomeneš. Náš newsletter ti to připomene!

Samozřejmě můžeš také objednávku zpravodaje kdykoli snadno zrušit.

Po odeslání Vašich údajů Vám zašleme e-mail s potvrzením Vaši registrace. Upozorňujeme na další informace v potvrzovacím e-mailu.

Děkujeme,
Váš tým Mercedes-Benz Trucks

OSOBNÍ ÚDAJE

Přečetl(a) jsem si směrnice o ochraně osobních údajů i uživatelské podmínky a souhlasím s nimi. Navíc jsem vzal(a) na vědomí, že společnost Daimler Truck AG, se sídlem Mercedesstraße 120, 70372 Stuttgart, Německo, jako poskytovatel spravuje mé osobní údaje.

Vaše údaje budou používány výhradně k zasílání zpravodaje. Zasílání zpravodaje můžete kdykoliv odhlásit tím, že na konci zpravodaje kliknete na příslušný odkaz.

Pole označená prosíme v každém případě vyplnit.

Odeslat