Mercedes-Benz Trucks News Service

Alla nyheter om Mercedes-Benz Trucks från förstahandskällor? Helt enkelt via e-post till dig? En klickning gör det möjligt:

Anmäl dig till det kostnadsfria RoadStars Newsletter och få med jämna mellanrum den senaste informationen om exklusiva evenemang och reportage om Actros, Arocs & Co.

Många spännande berättelser, bilder och videofilmer väntar nämligen på dig om detta, vilket har stor betydelse för dig: yrkets vardag bakom ratten – från hela världen! Och missa aldrig mer att anmäla dig till ett storartat RoadStars-evenemang! Exklusivt för lastbilsförare erbjuder RoadStars enastående kampanjer, som du aldrig kommer att glömma. Vårt nyhetsbrev påminner dig om detta!

Givetvis kan du när som helst avanmäla dig igen utan problem.

När dina uppgifter skickats får du ett e-postmeddelande från oss som bekräftelse på registreringen. Observera ytterligare information i detta bekräftelsemeddelande.

Tack
Ditt Mercedes-Benz Trucks-team

PERSONLIGA UPPGIFTER

Jag har läst och godkänner dataskyddsdirektiven och användarvillkoren. Jag godkänner dessutom att Daimler Truck AG, Mercedesstraße 120, 70372 Stuttgart, Tyskland i egenskap av leverantör hanterar mina uppgifter.

Dina uppgifter används endast till att skicka nyhetsbrev. Du kan närsomhelst avsäga dig nyhetsbrev genom att i slutet av nyhetsbrevet klicka på den länk som är avsedd för detta.

Fält som har markerats med är obligatoriska.

Skicka