Mercedes-Benz Trucks News Service

Θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα της Mercedes-Benz Trucks από την πηγή; Πολύ απλά, στο e-mail σου; Αρκεί ένα κλικ:

Κάνε τώρα εγγραφή στο δωρεάν Newsletter του RoadStars, για να λαμβάνεις τακτικά ό,τι νεότερο σχετικά με αποκλειστικές εκδηλώσεις και ρεπορτάζ για το Actros, το Arocs και τα υπόλοιπα φορτηγά.

Σε περιμένουν πολλά συναρπαστικά άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο γι' αυτό που σε ενδιαφέρει: την επαγγελματική καθημερινότητα πίσω από το τιμόνι – σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου!

Επίσης, μην παραλείψεις να δηλώσεις συμμετοχή σε μία από τις θαυμάσιες εκδηλώσεις του RoadStars! Αποκλειστικά για οδηγούς φορτηγών, το RoadStars προσφέρει μοναδικές προωθητικές ενέργειες, που θα σου μείνουν αξέχαστες. Το Newsletter μας θα σου τις υπενθυμίζει!

Ασφαλώς, μπορείς εύκολα να καταργήσεις την εγγραφή σου οποιαδήποτε στιγμή.

Μετά την αποστολή των στοιχείων σου θα λάβεις από εμάς ένα e-mail για την επιβεβαίωση της εγγραφής σου. Παρακαλούμε λάβε υπόψη τις υπόλοιπες πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το e-mail επιβεβαίωσης.

Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα Mercedes-Benz Trucks

ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ

Έχω διαβάσει την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και τους Όρους Χρήσης και συμφωνώ. Επιπλέον, έχω ενημερωθεί ότι η Daimler Truck AG, Mercedesstraße 120, 70372 Stuttgart, Γερμανία είναι πάροχο που διαχειρίζεται τα δεδομένα μου.

Τα δεδομένα σου θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αποστολή του Newsletter. Μπορείς να απεγγραφείς ανά πάσα στιγμή από το Newsletter, κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος του Newsletter.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε όλα τα πεδία που επισημαίνονται με

Αποστολή