Mercedes-Benz Trucks News Service

Toate noutățile legate de camioanele Mercedes-Benz la prima mână? Foarte simplu, prin e-mail către tine? Un clic face totul posibil:

Înregistrează-te acum pentru buletinul infomativ gratuit RoadStars și primești în mod regulat cele mai noi informații despre evenimente exclusive și reportaje despre Actros, Arocs și compania.

Te vor aștepta articole, imagini și videoclipuri interesante despre tot ceea ce contează pentru tine: cotidianul profesional la volan – din toată lumea!

Și nu mai rata niciodată momentul înscrierii la unul din excepționalele evenimente RoadStars! RoadStars organizează campanii unice, de neuitat, exclusiv pentru șoferii de autocamioane. Buletinul nostru informativ îți aduce aminte!

Bineînțeles că te poți dezabona oricând fără probleme.

După trimiterea datelor tale vei primi un e-mail de la noi pentru confirmarea înregistrării. Te rog să ții cont de celelalte informații din acest e-mail de confirmare.

Multe mulțumiri,
echipa ta Mercedes-Benz Trucks

DATE PERSONALE

Am citit și sunt de acord cu directivele privind protecția datelor cu caracter personal și condițiile de utilizare. Suplimentar am luat la cunoștință faptul că Daimler Truck AG, Mercedesstraße 120, 70372 Stuttgart, Germania îmi administrează datele în calitate de furnizor.

Datele tale de identificare vor fi folosite exclusiv pentru transmiterea newsletter-ului. Poți renunța în orice moment la primirea newsletter-ului printr-un clic pe link-ul care se găsește la finalul fiecărui newsletter.

Câmpurile marcate cu sunt obligatorii

Trimite