Mercedes-Benz Trucks News Service

Alle nieuws over Mercedes-Benz Trucks uit eerste hand? Heel eenvoudig direct naar jou via e-mail? Met één klik is het mogelijk:

Meld je nu aan voor de gratis RoadStars-nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws over exclusieve evenementen en reportages over de Actros, de Arocs en de andere trucks.

Er zijn namelijk veel interessante artikelen, foto's en video's over jou beweegt: de beroepspraktijk achter het stuur - van over ter wereld!

En vergeet je nooit meer aan te melden voor de geweldige RoadStar-evenementen! Exclusief voor vrachtwagenchauffeurs heeft RoadStars speciale acties die je nooit zult vergeten. Met onze nieuwsbrief word je eraan herinnerd!

Natuurlijk kun je je altijd weer zonder problemen afmelden.

Nadat je je gegevens hebt verzonden, ontvang je van ons een e-mail om de registratie te bevestigen. In deze bevestigingsmail vind je meer informatie.

Hartelijk bedankt,
Jouw Mercedes-Benz Trucks-team

Persoonlijke gegevens

Ik heb de privacyrichtlijnen en gebruiksvoorwaarden gelezen en ga ermee akkoord. Daarnaast heb ik kennis genomen van Daimler Truck AG, Mercedesstraße 120, 70372 Stuttgart, Duitsland, als aanbieder, die mijn gegevens verwerkt.

  1. Om zich te registreren op deze website, wordt u gevraagd om bepaalde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer en/of NAW-gegevens) achter te laten.
  2. Door registratie garandeert u dat alle verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. In de velden met een moeten verplicht gegevens worden ingevoerd.
  3. U gaat ermee akkoord dat de door u verstrekte gegevens worden gebruikt voor de verzending van de Newsletter.
  4. Door u verstrekte persoonsgegevens kunnen door Mercedes-Benz Nederland ook voor andere doeleinden worden gebruikt.
  5. Mercedes-Benz Nederland behandelt te allen tijde aan haar verstrekte gegevens vertrouwelijk en met zorgvuldigheid en zal geen persoonsgegevens aan derden die geen onderdeel zijn van Mercedes-Benz Nederland of de Daimler Groep verkopen, doorgeven en/of ter beschikking stellen.
  6. Uitschrijving is op elk willekeurig moment mogelijk door op de link aan het einde van de Newsletter te klikken. Hiermee worden alle verstrekte gegevens automatisch verwijderd.
  7. U gaat ermee akkoord dat door middel van het inzenden van foto's, filmpjes, geluidsfragmenten, afbeeldingen, tekeningen, of anderszins deze vrijelijk gebruikt kunnen worden door Mercedes-Benz Nederland en dat foto's, filmpjes, geluidsfragmenten, afbeeldingen, tekeningen, of anderszins die van u worden genomen tijdens evenementen gepubliceerd kunnen worden door Mercedes-Benz Nederland op de door haar daartoe gekozen communicatiemiddelen.

In de velden met een moeten verplicht gegevens worden ingevoerd.

Verzenden