Mercedes-Benz Trucks News Service

Alle nieuwigheden rond Mercedes-Benz Trucks uit eerste hand? Heel eenvoudig via e-mail naar jou? Eén klik maakt het mogelijk:

Meld je nu aan voor de gratis RoadStars-nieuwsbrief en ontvang regelmatig de nieuwste informatie over exclusieve evenementen en reportages over Actros, Arocs & Co.

Want op jou wachten veel spannende verhalen, foto's en video's over wat je bezighoudt: de dagelijkse werkdag achter het stuur – van overal ter wereld!

En wees nooit meer te laat om je aan te melden voor een van de fantastische RoadStars-evenementen! Exclusief voor truckchauffeurs biedt RoadStars unieke acties, die je nooit zal vergeten. Onze nieuwsbrief herinnert je eraan!

Uiteraard kan je altijd uitschrijven.

Na het versturen van je gegevens ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging van je registratie. Hou rekening met de verdere informatie in die bevestigingsmail.

Hartelijk dank,
je Mercedes-Benz Trucks team

Persoonlijke gegevens

Ik heb de privacyrichtlijnen en gebruiksvoorwaarden gelezen en ga ermee akkoord. Daarnaast heb ik kennis genomen van Daimler Truck AG, Mercedesstraße 120, 70372 Stuttgart, Duitsland, als aanbieder, die mijn gegevens verwerkt.

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van de Newsletter. Je kan je altijd afmelden voor de Newsletter; daarvoor klik je op het einde van de Newsletter op de daarvoor voorziene link.

Gelieve met gemarkeerde velden in elk geval in te vullen.

Versturen