Nyhedsservice om Mercedes-Benz lastbiler

Kunne du tænke dig alle nyheder fra Mercedes-Benz Trucks leveret direkte til dig? Nemt via e-mail? Det kan du gøre med et enkelt klik:

Tilmeld dig det gratis RoadStars nyhedsbrev allerede i dag, og modtag regelmæssigt de seneste nyheder om eksklusive events og rapporter om Actros, Arocs og andre biler.

Masser af spændende rapporter, billeder og videoer om det, som bevæger dig: hverdagens arbejde bag rattet – fra hele verden!

Og gå aldrig igen glip af muligheden for at tilmelde dig en af de fantastiske RoadStars Events! Eksklusivt for lastbilchauffører tilbyder RoadStars enestående kampagner, som du aldrig vil glemme. Det minder vores nyhedsbrev dig om!

Du kan selvfølgelig til enhver tid nemt framelde dig.

Når du har afsendt dine data, får du en e-mail fra os med henblik på bekræftelse af din registrering. Læs venligst de supplerende oplysninger i denne bekræftelsesmail.

Mange tak,
teamet hos Mercedes-Benz lastbiler

Personlige oplysninger

Jeg har læst og accepterer retningslinjerne for databeskyttelse samt aftalevilkårene. Desuden har jeg accepteret, at Daimler Truck AG, Mercedesstraße 120, 70372 Stuttgart, Tyskland, som udbyder administrerer mine oplysninger.

Dine data bruges udelukkende til afsendelse af nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet.

Med felter, der er markeret skal altid udfyldes.

Afsendelse